Як приглушити (mute) користувача?

  1. 1У профілі користувача натисніть на три крапки.
  2. 2Виберіть "Приглушити". Його повідомлення будуть приховані.
  3. 3Користувач не дізнається, що ви його приглушили.

Порада: Ви можете будь-коли повернути звук у налаштуваннях конфіденційності.