Як видалити акаунт?
- 1У налаштуваннях в самому низу натисніть "Видалити акаунт".
- 2Уважно прочитайте попередження про 30-денний період.
- 3Введіть фразу "delete account" для підтвердження.
Порада: Через 30 днів персональні дані, пов’язані з вашим обліковим записом, як-от інформація профілю, буде видалено без можливості відновлення.