Hesabımı nasıl silerim?

  1. 1Ayarlar'a gidin ve en alta kaydırın. "Hesabı Sil"e dokunun.
  2. 2Uyarıları dikkatlice okuyun. Hesabınız 30 günlük bir mühlet süresiyle silinmek üzere programlanacaktır.
  3. 3"hesabı sil" yazarak ve doğrulamayı tamamlayarak onaylayın. Silme işlemini 30 gün içinde iptal edebilirsiniz.

İpucu: 30 gün sonra profil bilgileri gibi hesabınla ilişkili kişisel veriler silinir ve geri yüklenemez.