Jak zarządzać listą zablokowanych?
- 1Ustawienia > Prywatność.
- 2Wybierz „Zarządzaj” przy liście zablokowanych.
- 3Kliknij „Odblokuj”, aby przywrócić dostęp danej osobie.
Wskazówka: Odblokowany użytkownik będzie mógł znów Cię widzieć.
Wskazówka: Odblokowany użytkownik będzie mógł znów Cię widzieć.