Jak usunąć konto?
- 1Ustawienia > Na samym dole wybierz „Usuń konto”.
- 2Przeczytaj ostrzeżenie o 30-dniowym okresie.
- 3Wpisz wymaganą frazę i potwierdź.
Wskazówka: Po 30 dniach dane osobowe powiązane z Twoim kontem, takie jak informacje z profilu, zostaną usunięte i nie będzie można ich przywrócić.