Hoe verwijder ik mijn account?

  1. 1Ga naar Instellingen en scroll helemaal naar beneden. Tik op "Account verwijderen".
  2. 2Lees de waarschuwingen aandachtig. Je account wordt ingepland voor verwijdering met een respijtperiode van 30 dagen.
  3. 3Bevestig door "delete account" te typen en de verificatie af te ronden. Je kunt de verwijdering binnen 30 dagen annuleren.

Tip: Na 30 dagen worden persoonsgegevens die aan je account zijn gekoppeld, zoals je profielgegevens, verwijderd en kunnen ze niet meer worden hersteld.

© 2026 ORBBZ. All rights reserved.