តើខ្ញុំគ្រប់គ្រងបញ្ជីរារាំង និងបញ្ជីបិទសំឡេងយ៉ាងដូចម្តេច?
គន្លឹះ៖ ការឈប់រារាំងអ្នកប្រើប្រាស់ នឹងអនុញ្ញាតឱ្យពួកគេមើលឃើញសកម្មភាពរបស់អ្នក និងផ្ញើសារមកអ្នកបានម្តងទៀត។
គន្លឹះ៖ ការឈប់រារាំងអ្នកប្រើប្រាស់ នឹងអនុញ្ញាតឱ្យពួកគេមើលឃើញសកម្មភាពរបស់អ្នក និងផ្ញើសារមកអ្នកបានម្តងទៀត។