តើខ្ញុំលុបគណនីយ៉ាងដូចម្តេច?
គន្លឹះ៖ ក្រោយ 30 ថ្ងៃ ទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនដែលភ្ជាប់ជាមួយគណនីរបស់អ្នក ដូចជាព័ត៌មានប្រវត្តិរូប នឹងត្រូវបានលុប ហើយមិនអាចស្ដារវិញបានទេ។
គន្លឹះ៖ ក្រោយ 30 ថ្ងៃ ទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនដែលភ្ជាប់ជាមួយគណនីរបស់អ្នក ដូចជាព័ត៌មានប្រវត្តិរូប នឹងត្រូវបានលុប ហើយមិនអាចស្ដារវិញបានទេ។