چگونه حساب کاربری‌ام را حذف کنم؟

    نکته: پس از ۳۰ روز، داده‌های شخصی مرتبط با حساب شما، مانند اطلاعات نمایه، حذف می‌شود و قابل بازیابی نخواهد بود.